fredag 26 januari 2018

Det blir inte alltid som man planerar....

Så var det fredag igen och jag ser verkligen fram emot helgen! Tyvärr så jobbar Jocke hela helgen men jag och barnen ska försöka att bara njuta av den så mycket vi kan. Ikväll ska vi frossa i Estrellas nyheter och kanske se en film. Vi tjuvsmakade på dem redan förra helgen och de fick tummen upp av både mig och barnen så vi har sett fram emot att länsa påsarna ikväll.
Sen kanske det blir hamburgare till middag, vi har lovat att göra en repris efter att vi åt en fantastisk måltid förra helgen. Vi åt nämligen hamburgare med Brioche hamburgerbröd som vi fått smaka genom Buzzador och till det friterade vi sötpotatis strips i vår Tefal Actifry. Så enkelt men så fruktansvärt gott!!! Älskar framför allt sötpotatis strips, mycket godare än vanliga pommes och brödet var också en hit!
Ja, som ni ser så har jag redan börjat planera helgen men av erfarenhet så antar jag att jag hamnar ensam i soffan med ett glas vin medan barnen föredrar att umgås med sina kompisar. Har redan fått höra från dem att - Mamma, förlåt men jag umgås hellre med mina kompisar än med dig en fredagkväll. Alltså de är bara 8 och 10 år! Trodde att de skulle vilja vara med mig tills de blev tonåringar i varje fall..... ja, ja.... det är väl bara att inse att man börjar få stora barn. Jag har börjat kolla på en ny serie som är rätt rolig, den heter Younger och finns på TV4 play, den handlar om en 40-årig kvinna som "sadlar om" och blir 26-åring igen och lyckas lura alla att hon är det, hon får nytt jobb, nya arbetskompisar och en ung het kille. Jag kan verkligen rekommendera den serien om du gillar att kolla på något lättsamt och ganska roligt. Jag känner verkligen igen mig i vissa situationer, just när man umgås med de som är yngre och man har så roligt så man glömmer nästan bort att man är över 40, tills man råkar kolla sig i spegeln! Ha ha.... I helgen ska jag även försöka komma ikapp här på bloggen, har så mycket roligt att skriva om men som jag inte hunnit med, bl.a. Formexmässan, visa er vår "nya" gästtoalett, vår nya coola dusch och alla roliga events jag varit på! Vi hörs, kram och trevlig fredag!

1 kommentar:

Anonym sa...

Var glad att de har kompisar att vara med, än att de är hemma hos dig för att de INTE har några kompisar alls som de kan vara med. det om något är verkligen tragiskt och tyvärr fortfarande ganska vanligt i dessa dagar. Plus, det är väl skönt att få lite egentid och kunna unna sig själv med lite gott och blandat, har jag inte rätt? :)