fredag 10 november 2017

Yttre Skönhet och coola accessoarer

När det är pressdagar så blir man inbjuden att gå runt till alla PR-byråer och spana på deras nyheter. Man får med sig massa prover hem för att testa och utvärdera och ofta hittar man nya favoriter som man sedan fortsätter att köpa. Här kommer en liten bildkavalkad på hur det kan se ut när man minglar runt och blir lite bortskämd. Hos Vass PR var det laboratorium-tema där man fick göra sitt eget schampo och balsam, spännande och kul.
 
Hos SpoilConcept fanns det massa fint, både coola accessoarer och inredning. Att Crocs kommer med en ny kollektion med utsmyckningar och härliga mönster gillar jag verkligen. Ett par kristallsmyckade Crocs bär jag gärna nästa sommar!
Gear4 är mobilskal som är lätta och otroligt stöt-tåliga! Perfekt för att skydda telefonen.
Glossybox känner ni säkert till, de har en prenumerationstjänst där man kan prenumerera på skönhetsprodukter. Genom deras boxar sprider de budskap om kärlek och positivitet samt belyser frågor om näthat och nätmobbning. 
Hos Starstudio PR fick jag bekanta mig med Bianca Ingrossos smyckeskollektion som hon designat i samarbete med Guldfynd. Väldigt söta smycken som redan har blivit väldigt populära! Där fanns många andra smyckeskollektioner också och smycken är alltid roligt att frossa i!
Fortsättning följer...

Inga kommentarer: