måndag 16 oktober 2017

Helgen bestod av kalas, fotboll och mässa

I fredags hade Max sitt kalas för sina klasskompisar och han bjöd in till fredagsmys här hemma. Först var det fotboll ute på gården, sen åt de pizza, kladdkaketårta och avslutade med popcorn/chips/ostbollar och godis i soffan framför en film. Sen kanske inte det blev så mycket fredags"mys" som vi hade tänkt, det var svårt att sitta stilla i soffan med så mycket socker i kroppen ;-) Men Max var supernöjd med kalaset och han fick så många fina presenter!
Sen har jag även gått en sväng på Hem- Villa och Bostadsrättsmässan och Bak- och Chokladmässan som var här i Stockholm i helgen. Jag var inbjuden på pressfrukosten och hade fördelen att gå runt på båda mässorna innan de öppnade för allmänheten så det var väldigt lyxigt och jag passade på att ladda mitt godisförråd med både lakrits och choklad.
Sen har helgen bestått av fotboll, både träning och kollat på match på Friends Arena, vi har även hunnit med goda middagar och umgåtts med vänner så exakt så som en bra helg ska vara! Hoppas att även er helg varit bra!
Kram!

Inga kommentarer: