onsdag 31 maj 2017

¡Viva Summer!

Som den kaffetunna jag är blev jag glad över att få testa Zoegas nya Viva Summer kaffe! En helt ny kaffesmak från nya helt unika kaffebuskar. Kaffeskörden är ett resultat av ett projekt för att öka produktionen av kvalitetskaffe och samtidigt främja Ecuadors kaffeexport. Sommarblandningen balanseras med böner från Colombia och Brasilien som ger en smakfull och livlig mörkrost med somriga toner av smultron och papaya. Klimatförändringarna har blivit ett stort hot mot värdens kaffeproduktion och många kaffeodlare har inte den kunskap som krävs för att skydda sin skörd så därför gör detta projekt en viktig skillnad för kaffeodlarna. Sommarkaffet är en tillfällig och exklusiv blandning som rostas i begränsad upplaga på 100 procent Arabicabönor.

Vi hade med oss kaffet upp till sommarstugan förra helgen och vi tyckte verkligen att det var smakrikt, somrigt och väldigt gott så det kommer vi att köra med i sommar! Sen ett extra plus för den snygga förpackningen!

1 kommentar:

Katja Aittaniemi sa...

Ah den måste testas :) Annars kör vi med Mollbergs Blandning men editions är alltid kul. Här baljas mycket kaffe hemma hos oss :D Klimatförändringen ja.. sorgligt kapitel..