fredag 2 oktober 2015

Loppi Blogbag Höstkids

Jag har fått hem en Loppi Blogbag på tema Höstkids med härliga produkter som jag ska testa och utvärdera.


Först av allt ska jag läsa Camilla Läckbergs bok Lejonjakten för barnen imorgon, ser fram emot att läsa den då jag inte läst någon av hennes tidigare barnböcker.

ColdZyme munspray ska jag ha i beredskap nästa gång jag känner att förkylningen är på väg! Den bildar en skyddande barriär på slemhinnan i svalget som försvårar för förkylningsviruset att orsaka sjukdom.

Acrilex KidsZoo Kalk+D-vitamin i form av kaniner för starka ben. Kombinationen D-vitamin och kalcium ger ett bra upptag och verkar förmånligt för skelettet.

Asian Wok Soy & Sweet Chili och Asian Paneng Red Curry
Woksåser som passar till allt! Att kombinera soja och sweet chili är ett lätt och vanligt sätt att få till den asiatiska smaken när man wokar. Vi har gjort den perfekta blandningen så att balansen mellan sweet chilins sötma harmonierar perfekt med sojans sälta. Woka till exempel kyckling och dina favoritgrönsaker och häll på Asian Wok Soy & Sweet Chili. Njut!
Med vår goda kryddblandning Paneng Red Curry lagar du snabbt och enkelt den klassiska maträtten. Paneng har en mediumstark hetta som balanseras upp av sötma i kokosmjölk, vilket ger en rätt som älskas av många. Galanga, kaffir lime, ingefära och en mängd andra kryddor ger rätten den unika karaktären och den vackra röda färgen.

DAX Alcogel Sweet Raspberry är en återfuktande handdesinfektion med en ljuv doft av söta sommarhallon. Produkten är effektiv mot bakterier och många typer av virus som t.ex. förkylningsvirus, influensavirus och vinterkräksjuka. Perfekt att ha i handväskan för att se till att hålla sig frisk i höst.


Linicin Prevent Spray - Perfekt nu när det sägs att det går löss på skolan... huvaligen!!!

Inga kommentarer: