söndag 4 oktober 2015

En helg som inte blev som vi trodde!

Vilken helg vi har haft! Jag var rädd att den här helgen skulle bli jobbig eftersom nu känns det verkligen att Jocke varit borta i evigheter men så blev det nästan helt tvärtom! Helgen har varit underbar och verkligen gått fort! I lördags fick vi fint besök av våra vänner Helena, Tilda och Linnea och de sov kvar tills idag så att vi mammor kunde dricka lite vin och prata lite. Barnen lekte jätte bra och spelade upp teater för oss och vi åt hemmagjord pizza och avslutade kvällen med att vi alla hade lite SPA och gjorde ansiktsmasker.


De åkte hem vid lunchtid och då åkte jag och barnen in till city för att gå på premiären av filmen "Biet Maya". En mysig film med fina färger och bra handling som både jag och barnen gillade. Smilla hade med sin kompis Maja också.


Amy Diamond är Mayas röst i filmen och gissa om tjejerna blev glada då de fick kramas lite med henne :-)


Nu sover barnen i sina sängar och Max längtar till skolan imorgon. Han blev så besviken i lördagsmorse när han vaknade och fattade att det var lördag och vi var lediga. Han älskar verkligen skolan och vill så gärna lära sig att både skriva och läsa! Så kul och oväntat att han som alltid varit så ointresserad av bokstäver och siffror helt plötsligt vänt om helt och tjatar om att han vill ha fler läxor!!!

God natt, så hörs vi imorgon igen!

Inga kommentarer: