lördag 19 september 2015

Ensam

Har ikväll haft facetime med Jocke i Kanada. Känns konstigt att han är där på andra sida jordklotet och precis ska gå och äta lunch när jag och Max är på väg och ska gå och lägga oss. Men han verkar ha det underbart och han berättade att Kanadensarna är jätte trevliga och de har bra väder och första spelningen är ikväll! Sen spelar de i stort sett varje dag i över två veckor och han kommer hem om tre veckor!!!


Ikväll har jag och Max haft fredagsmys själva, så himla mysigt att bara vara han och jag. Vi har kollat på Idol och ätit massor av popcorn och nu sover han på Jockes sida av sängen så jag längtar att få krypa ner med honom och lyssna på hans djupa tunga andetag! Smilla sover hos en kompis och imorgon ska hon på kalas så imorgon fortsätter Max och min egentid och vi har bestämt att vi ska baka något gott. Håll koll på instagram så kommer det säkert upp någon bild där under baket.

Måste bara rekommendera en öl som jag smakade till pizzan ikväll, den heter Södra Passion och har producerats av Södra Maltfabriken. Det är en ljus pale ale med tydlig smak och doft av tropisk frukt och den är en "limited edition" och kommer inte att bryggas igen då humlet inte går att få tag på utanför Sydafrika. Den börjar att säljas den 1 oktober på Systembolaget och kommer att kosta 24:90 kr/st.
Så då får vi hänga på låset!


Nu äntligen ska jag krypa ner i sängen, god natt och sov så gott!