torsdag 16 juli 2015

The Look - din stil och personlighet

Känner du också att det är dags att uppdatera garderoben i höst? Det är inte kul när hösten kommer så därför får man försöka liva upp den med nya fina höstkläder istället. Jag har spanat in höstens mode hos KappAhl och de bjuder på en variation av olika looks där det finns något för alla. Från det avslappnade till det välskräddade klassiska ser vi inte bara en variation av toner utan också i texturer.


I höst kommer KappAhl med fem nya modekampanjer och de kommer att ackompanjeras av en helt ny version av Roxettes världshit "The Look". Kampanjerna har olika inriktningar:

"The Chic Denim Look" - Ett avslappnat tema med inspiration från 70-talet där vi ser en tydlig denimtrend. Klassiska utsvängda jeans tillsammans med poncho blir ett av nyckelplaggen. Denna look är först ut och lanseras redan den 24 augusti.

"The Contemporary Look" - Inspiration från storstadsmetropolen där vi ser en kollektion som går i toner av grått, svart och beige. Metalliska färger förstärker helhetslooken tillsammans med detaljer som spännen, öljetter och läder. Här är den korta paljettklänningen och aviator-jackan några av nyckelplaggen.

"The Soft Look" - Neutrala färger som vitt, beige och grått med inslag av petroleumgrön. Färgerna och materialen visar vår tolkning av det frusna landskapet med iskristaller och dess låga temperatur i en kollektion med fokus på volym och stickat. Lager på lager där jackan i fuskpäls och de långa stickade klänningarna är nyckelplaggen.

"The Classic Look" - Raka linjer, enkla snitt och grafiska mönster. Svart, vitt och grått ligger som bas med starkt röd som accentfärg. Vida byxor och den stickade oversized-tröjan utgör nyckelplaggen.

 

Jag vill avsluta med denna härliga jacka som jag verkligen skulle köpa om den fanns i mina barns storlek. Visst är den fin?

1 kommentar:

Suzana sa...

Verkligen snygga kläder och bra tips.
Ta väl hand om det nya du hänger i garderoben så det håller sig snyggt länge.