tisdag 23 juni 2015

Beach Blonde är tillbaka!

John Friedas kultförklarade hårvårdsserie Beach Blonde har nu äntligen även landat i Sverige! Serien är framtagen för att återskapa känslan och looken av "strandhår" året runt och en glädjande nyhet är att serien inte enbart passar blondiner utan alla hårfärger och hårtyper!


Innehållet är naturliga extrakt från havets växter som ger håret näring och en naturlig vågig beach-look med en doft av sommar.

Beach Blonde Cool Dip Purifying Shampoo är ett kylande schampo med mentol som rengör håret grundligt. Beach Blonde Smooth Seas Detangling Conditioner är ett balsam som bekämpar fuktfattigt och värmeskadat hår, håret blir även följsamt och lätt att utreda från trassel.
Beach Blond Kelp Help Deep Conditioning Masque är en hårmask med uppfriskande mentol som reparerar, återställer och vitaliserar torrt och slitet hår. Dessa produkter används tillsammans för att förbereda håret. Produkterna ger näring, renar och vårdar solblekt hår samt gör det mer fräscht och glänsande med en mjuk känsla av fin textur.

Beach Blonde Sea Waves Sea Salt Spray är en kultförklarad produkt som nu är tillbaka. ännu bättre än tidigare. Med en doft av kokos, ger denna saltvattenspray dig textur och känslan av strandhår med en matt finish på några sekunder utan att behöva sätta din fot på stranden!

Produkterna finns att köpa på bl.a. Åhlens och kostar mellan 99 - 129 kr.

Inga kommentarer: