torsdag 28 maj 2015

Här kan ni kika på Jotex höstkollektion

Igår var det den årliga Frösundadagen och det är alltid trevligt! Hela Frösunda samlas på torget och umgås, äter, kollar på uppträdanden och leker. Smilla uppträdde med Music Kidz på scenen och det var även cirkusuppträdande och sambadansande. Jockes kollega Inger "Pippi" Nilsson var konfrencier.


Jag behöver gardiner här hemma för det är så tomt i fönstren. I förra lägenheten var det så stora fina fönster så då behövdes det inga gardiner men här vill jag gärna ha det. I sovrummet vill jag gärna ha ett par som även kan agera som mörkläggningsgardiner, i vardagsrummet vill jag ha några stilrena med fint fall och i köket tänkte jag vara lite mer vågad och kanske välja något blommigt?! Vart brukar ni köpa era gardiner? Jag var på Jotex pressvisning och där fick jag tips om att spana in i deras webbshop så det ska jag absolut göra. Tänkte passa på att visa er bilder från pressvisningen nu direkt så här kommer en bildkavalkad på hur hösten kommer se ut hos Jotex! Det var mycket fokus på sängkläder och jag gillade deras nya sänggavlar och sittpuffar, så läckra!


Jotex satsar också på marmor och går direkt på den gröna marmorn som kommer att komma starkt i höst. De visade även upp ett fint porslin och urläckra bestick!


Men som sagt, nu ska jag ägna dagen åt gardiner och lovar att uppdatera er vilka det blir!

Inga kommentarer: