tisdag 26 maj 2015

Loppi Blogbag Sommar

Loppi fortsätter att skicka ut härliga Blogbags som jag ska recensera och den här gången är det sommartema!


-Yves Rocher lanserar över 50 nya lack i massa härliga färger! Den milda, nagelvänliga formulan är berikad med naturlig elemiharts för maximal glans. Tack vara den solfjäderformade penseln är det lätt att följa nagelns form för ett professionellt jämnt resultat. Yves Rocher går nu ut med en stor världstäckandekampanj #Speakingcolors, där man genom sina naglar uttrycker vilket humör man är på. Jag fick i färgerna blå och gul, perfekt till Sveriges nationaldag :-)
-Dermosil handtvål Blossom är en given sommarfavorit för händerna. Den flytande tvålen rengör händerna skonsamt, den kommer i en snyggt designad flaska - och dessutom doftar den alldeles underbart somrigt av äppelblom. Du kan beställa sommarens ljuvliga Blossom produkter på dermoshop.se
-Salus Magnesium är ett flytande vegetabiliskt magnesiumtillskott som är lätt för kroppen att ta upp. Blandningen smakar gott av honung, örter och fruktjuicer och är skonsam för magen.  Produkten innehåller varken konserveringsmedel eller alkohol. Magnesium finns i våra celler och ingår i ett hundratal av kroppens enzymer. Det är en av kroppens viktigaste mineraler som lagras i ben och muskler. Magnesium bidrar till en normal energi- och ämnesomsättning och är bra för kroppens proteinbildning.
-Salvequick Minons blev snabbt favoriter hos barnen, Minons är gula, härliga, kluriga, glada, tillgivna samt fulla med bus och galna upptåg. Plåsterna är smidiga och tåliga och väl anpassade för aktiva barn.  De hjälper snabbt vid både sårläkning och tröst. Alla plåster andas, är mjuka och elastiska, vatten- och smutsavvisande. De skyddar mot både vatten, smuts och tårar med andra ord!
-Salvequick Aquablock Sveriges minsta torrdräkt. Bästa plåster någonsin som är vattentäta samtidigt som det låter huden andas. Det ger en optimal sårläkning och minskar risken för ärrbildning. Så du kan bada, simma och hålla igång även om du får småsår i sommar. Med lim runt alla fyra sidor sitter plåstret säkert och tryggt. 
-Barnens Bokklubb är för barnens läsning vad den färdiga matkassen är för vardagspusslet – helt ovärderlig! Några barnboksproffs väljer ut pärlorna från det enorma utbudet av barnböcker som ges ut! Just nu kan du få ditt första bokpaketet för endast 39 kr! Klicka in på länken och läs mer: www.barnensbokklubb.se/loppi
-Philips Avent  är en ny pipmugg som har en unik ventil som gör muggen spillfri. Den vinklade pipen är utformad så att barnet inte behöver luta huvudet bakåt för mycket utan istället kan hålla nacken i en naturlig ställning. Handtagen är anpassade för små händer och har ett antihalkskydd. Få delar som alla enkelt kan maskindiskas och muggen passar till Philips Avents nappflaskor. 
-Panduro - My First Hand & Foot Prints. Finns det något mysigare än små babyfötter och händer? Spara dem för alltid genom att göra fina gipsavgjutningar och sätta in dem i tavelramar som du målar i vackra färger. Bra presenttips till mor- och farföräldrarna också!

Inga kommentarer: