torsdag 19 februari 2015

När Per bjuder in....

Det är mycket event och pressträffar hela tiden och det är omöjligt att tacka ja till alla för då skulle man inte göra annat än att åka runt på det hela dagarna. Man blir också kräsnare med åren, jag har sprungit runt i 11 år nu och nu väljer jag bara att gå på de som jag verkligen vill skriva om, för det är ju just det, att man ska hinna skriva om allt också!

Men när man blir upphämtad i taxi utanför bostaden, körd till och från Ulriksdals Slottsträdgårdar för en underbar 2-rätters lunch och för att spana in en massa härliga nyheter så är det svårt att tacka nej :-) PR byrån Per PR är duktiga på att skämma bort oss bloggare/press och även den här gången hade de slagit på stort när de bjöd in till "öppet hus" på 500 kvm med säkert ett 40 tal olika företag på plats!


Markslöjd Sweden visade upp lite av deras fina lampkollektion och det var krom, koppar och mycket mässing som samsades.


Även sängar fanns på plats så att man kunde lägga sig och vila om man blev trött ;-)
Här ser du sängar från Carpe Diem, Curum och Jensen.


LVI presenterade nya energieffektiva radiatorer som hjälper dig att hålla en bra grundvärme i ditt fritidshus.
Vad sägs om den här snygga handdukstorken?


Husqvarna och Gardena var också där och visade deras fina och praktiska produkter:

Andra företag som var där var Hasselfors Garden, Nelson Garden, Beckers, Sundqvist och Schneider Electric.

Ja, ni ser ju hur mycket grejer vi fick njuta av på pressträffen och jag måste också skriva om Tv-profilen Rickard Olssons lounge möbler för utomhusbruk! Han har nämligen designat flyttbara smarta loungemöbler tillsammans med Johanna Strand. De möblerna kan ni läsa mer om på Hillerstorps hemsida om ni vill!


och sen ska jag avsluta med den här coola dörren från Swedoor, så snyggt när de gjort att själva fasadsiffran är ett fönster i dörren! Synd att vi har 3 siffrigt på landet annars hade denna dörr stått väldigt högt upp på önskelistan :-)

Inga kommentarer: