måndag 5 februari 2018

Letar du efter en ny cool designfåtölj?

IRE möbler har en ny designkollektion som heter Character Collection och som består av fyra fåtöljer. Alla fåtöljerna kommer att lanseras på Stockholm Furniture Fair den här veckan i monter B08:14 så om du ska på mässan, missa inte att sätta dig ner och njuta för en stund! Jag har provsuttit dem alla och min personliga favorit blev Estrid. Estrid är en fåtölj som känns varm, mjuk och inkännande, en klassisk klubbfåtölj med karaktär och erfarenhet. Den är formgiven av Ires kreativa chef Emma Olbers och är tillverkad i enkla naturmaterial och varsamt producerad för att hålla länge.
Fåtöljen Agnes som är formgiven av Andreas Engesvik som är en av Norges främsta samtida formgivare. Agnes är vänlig och informell i sin karaktär och passar både sommarhuset och våningen i stan.
Agda är en klassisk och tydlig fåtölj som är skapad av svenska designstudion Front och lanseras den här veckan på . Det är en bekväm och nätt möbel i klassiska material som textilband och metall och möbeln passar såväl i hemmet som i hotellmiljöer.
Eva är formgiven av Mats Broberg och Johan Riddarstråle och de beskriver fåtöljen Eva som en stor personlighet som vågar ta plats i ett rum utan att för den skull vara bullrig eller högljudd.
Så, vilken är din favorit?

Inga kommentarer: