tisdag 9 januari 2018

Imorgon börjar det igen!

Nu har hela lovet gått och vi har haft 3 underbara veckor då vi bara slappat i stort sett. Det har blivit typ 250 mil i bilen så det har varit lite segt men samtidigt har vi fått spendera tid i både Stockholm, Göteborg, Skåne, Hudiksvall och Sundsvall. Imorgon börjar skolorna igen och jag får börja ta tag i vårens jobb, känns sådär men jag ser fram emot att få träffa kolleger igen. 
Sista dagarna i Hälsingland blev roliga, vi hann med att besöka Himlabadet i Sundsvall, ett äventyrsbad som vi verkligen kan rekommendera om man har vägarna förbi.
Vi har även hunnit med två kompismiddagar, först hos Johan och Annika i deras vackra herrgård och sen hus Annette och Mattias i deras fina hus. Så himla mysigt att träffas och umgås!
Sen har vi även myst mycket med lilla Theo! Han har nu blivit 8 månader och hänger med mycket mer så Smilla och Max tycker att det är roligare nu när de kan börja leka mer med honom.
Då vi fick en snöfri jul i Skåne så var det mysigt att komma upp till Hälsingland och leka av oss lite, där åkte vi skoter, kälke, spark och grävde snögrottor i de stora snöhögarna som pappa skottade ihop med traktorn.
I lördagskväll var vi tillbaka till Stockholm igen och vi har dessa dagar plockat undan julen, vi har äntligen fixat vår gästtoalett så nu har vi ny toalett och nytt handfat, bilder kommer! Vi har även tvättat många maskiner tvätt, packat upp alla resväskor och städat förrådet. Max har även hunnit med både fotbollsträning och pingisträning. Pingisträningen var första gången ikväll och han kom hem överlycklig och sa att han älskade det så nu blir det fotboll och pingis för honom i vår. Tyvärr är det då dansen som får ryka för det räcker med aktiviteter fyra gånger i veckan för honom, Smilla har ju också aktiviteter och de måste ju hinna med läxor också OCH vi föräldrar måste hinna med att andas! Phu, nu ska jag försöka få barnen i säng! Vi hörs snart igen, kram!

Inga kommentarer: