söndag 21 januari 2018

Helg!

En välbehövlig helg är här och mina fötter värker efter en heldag på Formex med 20 000 steg och storshopping igår, besök hos skolsyster och 10 ungar här hemma! I natt sov jag som en stock, när Max väckte mig kl. 7.30 så trodde jag att klockan var vid 02.00-tiden för jag fick nästan inte upp ögonen. Tacksamt fick jag sen sova vidare till 9.00 men då var jag fortfarande trött men efter några koppar kaffe så vaknade jag till. Som tur var kunde Jocke ta Max till fotbollsträningen innan han skulle iväg och jobba så jag har bara varit hemma idag och plockat upp allt nytt. Vi var nämligen på en liten shoppingrunda igår och kom hem med ny matta till köket, nya skåp till "lillhallen" och jag var även förbi Schenker och hämtade ut min vår-kollektion! Känns som julafton varje gång man packar upp, 3 jätte kartonger fullproppade med inredning, tjohoo!
De ringde från skolan igår och bad oss komma och hämta Max, han var uppe hos skolsyster efter ha krockat med en kock i matsalen! Kocken bar på två kantinlock och Max fick dessa kanter precis vid sidan av ögonbrynet så att det blev två djupa jack. Men som tur var så gick det rätt bra och sjuksyster sa att det inte behövdes sy utan hon tejpade bara ihop såren. Så nu hoppas vi att det inte blir ytterligare ärr i ansiktet på honom. Max kompis Adam följde med hem för lite fredagsmys och Smilla frågade också om hon fick ta hem några kompisar och det resulterade i att vi hade 10 barn här hemma igår kväll, tur att vi har stor soffa så att alla fick plats när de ville kolla på Talang. Det blev pizza och massa popcorn och jag är glad att de väljer att hänga här hemma istället för någon annanstans så man får ha lite koll på dem. Bävar hur de blir när de blir tonåringar men hoppas att de vill fortsätta att hänga hemma istället för på "stan"..... Ikväll bakade vi mjuk pepparkaka och till det drack barnen kall mjölk och jag drack te, så himla gott!
Så här såg det ut i Max rum ikväll, spel är det som gäller om killarna själv får välja. Det där trumsetet som står där och bioljudanläggningen vet jag inte hur de kom dit.... när jag kom hem från konferensen förra helgen så fanns de bara där, hmm...när mamman är borta....
Ny dag, nya möjligheter imorgon, då ska jag även försöka sammanfatta min heldag på Formex. Vi hörs, kram och god natt!

1 kommentar:

Linda sa...

Va roligt att gå runt på Formex, det måste vara jätte roligt.
Var det en inredningsmässa?