fredag 22 december 2017

Dan före dan före dopparedan

Nu har vi jullov! Barnens ögon tindrar lite extra och de sneglar och klämmer lite på julklapparna under granen varje gång de går förbi. Julblommorna har aldrig blommat vackrare, saffranskakan smälter i munnen tillsammans med årets julkaffet från Zoega som smakar riktigt, riktigt gott!
Det var mysigt att gå på barnens julavslutning igår och när de höll varandra i händerna och sjöng "julen är här" så såg jag att det blänkte i alla föräldrars ögon, så fint!
Vi har även hunnit med Stockholms julmarknad i Gamla Stan och även kollat in NK:s fina skyltfönster som i år hade temat Fanny & Alexander. Vi passade på att besöka det när min syster Helena var här på besök i två dagar. I förrgår var pappa här och då passade vi på att bjuda med honom på en julkonsert med Jocke, Johan Stengård och Shirley Clamp i Södertälje kyrka. En mycket vacker och stämningsfull konsert!
Igår kväll var Smilla inbjuden till Sveriges Television tillsammans med några kompisar i hennes sånggrupp Stage Kidz. De skulle sjunga sången "Tänd ett ljus" i programmet "100 % vaken" som är ett uppesittarprogram för skolungdomar som går på jullov. Det sändes live på SVT Barnkanalen och You Tube och missade man kan man även gå in nu efteråt och kolla på SVT Play eller You Tube. Smilla är med ca 1 timme och 10 minuter in i programmet och hon läser även upp två gåtor till deltagarna i studion. Klicka in på denna länk för att komma till programmet: https://www.svtplay.se/video/16391022/100-vaken/100-vaken-sasong-2-jullov?start=auto

1 kommentar:

Anonym sa...

Smilla, bra jobbat trots förkylning och feber.