onsdag 6 december 2017

1:a advent och kvalitetstid med vänner!

Äntligen är det första advent och vi får på riktigt julpynta! Jag älskar att tända massa ljus och plocka fram alla julsaker. Att göra fint på balkongerna, sätta upp julstjärnor och ljusstakar i fönstren och framför allt få köpa hem julblommor! Smilla startade dock december med att få hög feber och hela dagen igår sov hon men idag mår hon bättre så det är skönt. Men vi har ändå klarat oss väldigt bra mot sjukdomar hela hösten (peppar, peppar).
I fredags bjöd jag hem några tjejkompisar på lite mys och det var så himla trevligt! Tiden går så fort när man har massa att prata om och "ta igen". Det blir ju tyvärr långt mellan gångerna men när man träffas så känns det som att det bara var förra veckan man sågs och det är så himla skönt! Nu lovade vi än en gång att försöka att bättra oss och försöka ses oftare. I lördags var det meningen att jag skulle iväg och jobba och hålla i ett inredningsparty men det blev tyvärr avbokat så vi fick börja tänka om när vi helt plötsligt hade en ledig lördagskväll tillsammans för helt otroligt så var Jocke också ledig! Vi hade massa godsaker kvar från fredagen och hemmet var städat så vi kollade med våra vänner Annelie, Kjelle och Pontus om de var sugen att komma på middag och det var de! Så även lördagskvällen blev fantastisk och det blev en riktig vänhelg!
Jocke stylade med att göra älgfärsbiffar med lingon och stekt lök. Till det blev det potatis och gräddsås och ett gott rött vin. Mums!

Inga kommentarer: