söndag 26 november 2017

Äntligen är veckan över!

Den här veckan har varit lite kaosartad hos oss då både jag och Jocke haft enormt mycket jobb! Vi har behövt pussla en hel del för att få ihop allt och vi har haft mycket hjälp av barnens kompisar och deras föräldrar som barnen har kunnat vara hos. Men nu till veckan har jag det lite lugnare så då ska jag blogga lite mer och visa er allt roligt som jag gjort sista tiden. Dessutom ska jag visa er hur vårt sovrum blev efter att jag lagt in en heltäckningsmatta där, det blev super bra!
Ikväll har jag och barnen varit hemma och bara myst framför tv:n för vi har inte orkat göra något mer, det märks att de också är trötta efter denna hektiska vecka.
Jag har också börjat julpynta så smått här hemma, satt ljusslingor på balkongen och köpt hem hyacinter och amaryllis. Även jultvålarna är framme och sprider god doft i badrummet.
Imorgon står det dans på schemat både för Smilla och Max och sen är det festligheter med grannarna då vi ska tända granen på gården och dricka glögg, äta pepparkakor och umgås lite. Bara en vecka till 1:a advent och dags att plocka fram resten av julpyntet så att vi hinner njuta lite av det. Igår var det Black Friday och det missade nog ingen av er, handlade ni något speciellt då? Jag var faktiskt en sväng på Mall of Scandinavia och trängdes med hur alla andra som tänkt samma tanke. Jag passade på att handla underställ och skidglasögon på Stadium som jag ändå tänkt handla och igår var det ju 25% rabatt på hela köpet så det passade ju bra. Sen hade jag hoppats att Systemet också skulle ha något erbjudande men det hade de såklart inte men jag laddade ändå upp med lite glögg. Nu är klockan långt över midnatt och Jocke kom precis hem från sin spelning så nu ska vi gå och lägga oss, vi har ju rätt morgonpigga barn så någon sovmorgon lär det inte bli.... vi hörs imorgon igen! Kram och god natt!

1 kommentar:

Fröken M sa...

Åh, jag skulle oxå vilja börja med pyntet, men eftersom vi bor inneboende i 2 v till så känns det lite lönlöst och jag inser att jag får försöka komma i kapp sen när vårt hus ÄNTLIGEN är klart.
Då jäklar blir det hyacinter, gran och tomtar. ALLT på en gång :)