tisdag 20 juni 2017

Sommarlov!!!

Direkt efter skolavslutningen förra onsdagen så åkte vi upp till Hälsingland och vår sommarstuga. Så underbart och lyxigt att kunna ta sommarlov direkt efter! Men här uppe har vi dåligt med internet så jag har inte kunnat blogga något, att ladda upp en bild tar en evighet. Men nu är vi hos mina föräldrar och då tänkte jag passa på att använda deras wifi. Vädret på skolavslutningen var fantastiskt, fattar inte att Max nu gått ut 1:an och Smilla 3:an! Så stora och fina barn och som vanligt var det inte ett öga torrt när de sjöng "En blomstertid nu kommer".
 Sommarlov!!!
Här uppe i stugan känns det ovant att inte Jocke är med men pappa och svåger Thomaz skämmer bort oss och hjälper oss med gräsröjning och getingar i fläkten.
Min moster Inez och hennes väninna Noomi är också här från Lindesberg och då är det som vanligt full rulle för piggare och roligare "tanter" går knappt att hitta. Inez som snart är 80 år spelar fotboll och badminton med Max hela dagarna!!! Fattar inte hur hon orkar men hon har varit en pantertant i hela sitt liv och alla älskar henne för att hon är den hon är!

1 kommentar:

Anonym sa...

Njut medan ni kan. Det dröjer inte länge förrän de kommer vilja vara kvar i Stockholm och ha lägenheten för sig själva ;) Den tiden kommer när man minst anar det.