torsdag 1 juni 2017

Dyson renar luften här hemma!

I samarbete med Dyson så har vi fått testa en luftrenare som också går att ställa in på värme och kyla. Vi uppskattar den mest som luftrenare då Jocke har problem med sin allergi och just den här årstiden när det är pollensäsong har han det som jobbigast. Vi har två balkonger och utanför blommar träden för fullt och man märker hur pollen flyger omkring och smiter in genom öppna fönster och balkongdörrar och då är det perfekt att ha en luftrenare! Vi flyttar runt den här hemma för att försöka hitta den perfekta platsen och just nu står den i vårt vardagsrum.
Dyson Pure Hot + Cool Link renar luften automatiskt genom att ta bort upp till 99,95% av alla allergener och miljöfarliga ämnen som är så små som 0,1 mikrometer1
Man kan lätt styra fläkten från en app på telefonen så om du är iväg så kan du alltså starta den innan du ens är hemma så att du vet att det är svalt och rätt temperatur när du kommer hem. Annars finns även en fjärrkontroll som man styr den med. Nästa steg för oss är att prova den i sovrummet, ska bli spännande att se om sömnen kanske blir bättre?

Inga kommentarer: