torsdag 13 april 2017

Årets fjällresa

För 7:e gången är vi nu i Bydalsfjällen och njuter av det vackra landskapet! Jocke spelar här med Patrik Isaksson och vi är medbjudna för att åka skidor och äta god mat på restaurang Drommen som ligger här i Höglekardalens Semesterby där vi bor. Vi kom upp i tisdags efter att ha övernattat hos mina föräldrar i Hudik i en natt. Här uppe bor vi i en röd liten mysig stuga rätt nära skidbacken.
Backarna är helt ok och barnen skulle kunna åka dygnet runt om de fick.
Första kvällen blev vi hembjudna till Patrik Isaksson på middag och han bjöd på fantastisk thaimat som jag ska försöka få receptet till. Igår kväll var det Tyrolerkväll på restaurang Drommen och det bjöds på Wienerschnitzel och annat gott och vi lyssnade på Tyrolerbandet "Hellre än bra" som kvällen till ära var utklädda till påskkärringar och självklart var även Patrik uppe och gästade lite.
 
Även servitörerna var utklädda till påskkärringar :-)
Ikväll ska vi prova på kvällsåkning i backen, lite mysigt att åka på kvällarna tycker jag. Men först lite vila och film i soffan, man blir lite trött när man är här uppe, sena kvällar, många timmar i backarna och mycket frisk luft.

Inga kommentarer: