tisdag 24 januari 2017

Mer inspiration från Formex

Formex fick jag dofta på Root Candles nya dofter, syrén och rosenblad och gissa om de doftade underbart! De är ett måste att ha tända nu i vår!!!
Chamois hade härliga färger i deras monter, jag fastnade för den gröna Paisley duken som ni ser här nere, den skulle passa perfekt i vårt kommande gröna kök!
Finlayson hade också mycket färg i deras monter och även här gick färgerna mot det blåa och gröna hållet. Även Mumin lyftes fram och deras härliga elefanter!
Gerbera är kända för sina mjuka fina former på deras keramik men nu ville de ha nytänk och bad därför Anna Benson formge den nya servisen Square och den blev till en stor kontrast med sin fyrkantighet! Snyggt!
Sagaform presenterade deras samarbete med kocken Edin Dzemat som tagit fram en massiv skärbräda i tålig europeisk bok. Skärbrädan är designad för dig som älskar att laga mat och gärna experimenterar med smakerna i köket. Det som gör den speciell är att på den ena sidan finns en ränna längs kanterna som håller skärytan torr och fin när du arbetar. Brädan har även måttangivelser med 2 cm avstånd - perfekt för uppskärning.

Inga kommentarer: