onsdag 16 november 2016

Vinn LEGO CITY Flygplats

Nu har du chansen att vinna Lego, en perfekt present eller julklapp till ditt barn, barnbarn eller någon annan som du vet gillar att leka/bygga med LEGO. Jag tävlar ut två Lego City Flygplats VIP-service, en här på bloggen och en på min Instagram (Niehoffs) och självklart kan du tävla på båda ställena för dubbel vinstchans! Lego City Flygplats VIP-service är ett stort och roligt lekset från LEGO. Hjälp piloten att förbereda privatplanet för nästa avgång. Hämta upp affärskvinnan och se till att hon kommer med flygplanet i tid. Passar ålder 5 - 12 år.

För att tävla behöver du bara motivera i en kommentar varför du vill vinna och vem du vill ge LEGO till. Dela också gärna tävlingen på din facebook.

Tävlingen avslutas kl. 22.00 den 23 november och är ett samarbete med LEGO.
Lycka till!

14 kommentarer:

Nettan sa...

Har en son på 8 år som alltid tyckt om Lego, han är sällan stilla och fokuserad på bara en sak. Men med Lego så är det fullt fokus, ibland flera timmar i sträck. Just nu står såklart Lego högt på önskelistan till jul. Så vet en kille som skulle bli väldigt glad om det här paketet låg under granen på julafton!

Desirée Larsen sa...

Jag skulle ge legot till min dotter som varje dag efter skolan bygger med Lego i väntan på att vi föräldrar ska komma hem. Hon skulle bli så otroligt glad för att få något nytt att bygga =)

Anonym sa...

Skulle vara en perfekt present till min 6-åring som älskar Lego!
Kram Pirjo Väisänen

Linda w L2K sa...

Åh! Det här skulle sexåriga dottern bli överlycklig över! Hon har en ny bästa kompis sen vi flyttade och i det hemmet finns det hur mycket lego som helst. Han bygger alltid lego. Fröken själv har nästan ingenting och drömmen är en massa mer lego. Det hör vore en perfekt julklapp!

Jessica Sundberg sa...

Jag skulle faktiskt vilja vinna denna till min dotter. Jag vill utmana de löjliga könsrollerna som byggs upp redan i späd ålder. Min dotter älskar flygplan och lego - so what! Låt henne leka med det då!

Sanna sa...

Wow, vilken härlig tävling! Det vore fantastiskt att vinna denna härliga julklapp till min lillebror. Han älskar att bygga med lego och flygplan fick faktiskt en speciell innebörd för oss alla under 2016, och detta vore ett fint minne att se tillbaka på det hela då vi alla var med om vår första flygresa någonsin - både jag, dottern och min yngsta bror.

Som ensamstående är dessutom ekonomin riktigt tuff, så att få chansen till en sådan här fin julklapp att överraska honom med hade varit super kul då det verkligen hade gjort honom glad, och dessutom inte gjort ett lika stort hål i min redan tunna plånbok.

Hoppas, hoppas!

Kram Sanna
mammasvardag@hotmail.com

Kristin/Onlyfemale sa...

Vilken härlig tävling! Skulle vilja vinna detta till båda mina söner. Att se killarna sitta tillsammans och hjälpas åt är verkligen som balsam för själen.

VÄnligen
Kristin

Jessica Olofsson sa...

Skulle vilja vinna detta till min son, han älskar Lego och vi hela familjen brukar bygga tillsammans så det skulle bli något vi delade tillsammans. Tycker om att kunna göra saker tillsammans med min lilla familj. Vi utmanar vår kreativitet tillsammans. Kan bli perfekt för lediga dagar efter jul.

Anonym sa...

Hej!

Jag har lyckan och glädjen att ha fyra barnbarn mellan 0-6 år, trots mina 50 år. Tyvärr bor jag och båda mina barn långt ifrån varandra men i år ska vi alla fira julen hos min son i Sälen. Jag längtar redan, för jag har ännu inte sett mitt yngsta barnbarn Juni - som föddes i juni.

Jag har fått de äldsta barnbarnens önskelistor och hoppas på turen att vinna Lego till Neo som är 6 år.
Glada hälsningar Jennya Johansson jenny-janne@hotmail.com

Anonym sa...

Christina Frisberg.
Hoppas till tusen på att få överraska Matias med det fina Legoplanet, han älskar att sitta och bygga med Duplo Och Lego, tänk och det gör även jag så vi kan leka ihop :) <3

Har delat tävlingsinlägget offentligt på fb under mitt namn Christina Frisberg.
frisanpoxy@hotmail.se

Tommy Ax sa...

Oj vilken perfekt present till sonen. Jag är övertygad att Lego gynnar barns utveckling och motorik samtidigt som det är riktigt roligt. Jag är själv uppväxt med Lego och vill ge jacob samma möjlighet. Något vi kan göra tillsammans och sitta med i timmar...

Anonym sa...

Är ensamstående med tre barn och på alla barns önskelistor står det Lego högt upp så att få vinna skulle betyda väldigt mycket för oss alla tre. /Annika

Mirre Syr sa...

Ohhh, vad jag skulle bli överlycklig för möjligheten att kunna överraska vår lille prins med Lego! Då skulle vi kunna sätta oss ned tillsammans och bygga och sedan i fantasins värld flyga långt, långt bort....Lycka!

mormor47 sa...

vilken överraskning det skulle bli för mina barnbarn när dom kommer på besök att få leka med detta fina lego.👍/mormor.