onsdag 21 september 2016

Mina fötter behöver omvårdnad!

Jag har så ont i mina fötter och jag misstänker att det är hälsporre! Det är så himla jobbigt att gå för jag är super öm under båda fötterna. Jag fick hälsporre i somras då jag gick långa sträckor i mina platta Ballerinaskor men det blev bättre rätt snabbt när jag bytte skor men sen gjorde jag det dumma misstaget att gå på Formex mässan i urusla gympaskor och sen dess har jag haft ont varje dag! Min pappa tipsade mig om att köpa iläggssulor i gelé och nu när jag googlade på det så hittade jag dessa från Engelbert Strauss som jag är sugen att klicka hem.


Eller så kanske jag ska satsa på ett par "riktiga" gympaskor i bra kvalitet istället? Eller kanske både och för att vara på den säkra sidan? Jag går ju väldigt mycket i mitt jobb och snart är det dags för Hem och Villa mässan och tills dess måste jag verkligen ha löst mina fotbesvär!


Skorna kommer också från Engelbert Strauss som är marknadsledande inom arbetskläder med de har även ytterkläder, regnkläder och skor för alla åldrar. Så jag ska även passa på att klicka hem lite nya höstkläder till barnen för de har ju vuxit ur allt och allra helst behövs det ju dubbla uppsättningar också eftersom man inte orkar släpa regnkläder och stövlar fram och tillbaka varje dag mellan skolan och hemmet.


Detta är ett sponsrat inlägg.

2 kommentarer:

Linda w L2K sa...

Om du har dragit på dig hälsporre är mitt tips att verkligen sköta fötterna... För mig tog det över ett år och inlägg i skorna via recept innan första foten började kännas normal och den andra foten är inne på över två år nu...

Niehoff sa...

Oj då! Jag hoppas verkligen inte jag behöver gå så länge! Hua!