tisdag 23 augusti 2016

LEGO Tävling - 3 vinnare!

Jag skrev ju tidigare att vi kommer att besöka Legoland i September och därför tänkte jag nu tävla ut lite LEGO till er i samarbete med LEGO. Smilla och Max leker nästan varje dag med Lego och de kan sitta i flera timmar!


Tre stycken av er vinner en LEGO Friends Korvkiosk (värde 349 kr) och det enda ni behöver göra är att skriva i en kommentar här nedan vilken som ska få detta Lego om du vinner. Ni får också gärna dela denna tävling på er Facebook sida!


Tävlingen pågår parallellt med min Instagram (Niehoffs) så tävla gärna även där för dubbel vinstchans!

3 vinnare utses måndag den 29 augusti kl. 22.00.
Lycka till!

15 kommentarer:

Fru P sa...

Passar på att vara med här också, vill ju så gärna vinna detta till min lille son. Håller tummarna nu!!

Anonym sa...

Är jättegärna med!
Vår äldsta dotter Lava älskar att leka med LEGO!
Hon fyller sju år en vecka innan julafton, tänk vad förvånad och glad hon skulle bli om hon fick en present såhär flera månader innan...
Hoppas!

Camilla Wihlborg heter jag, min mail är wihlborgskan(a)gmail.com

liselotte sa...

Jag är gärna med och tävlar om detta fina lego set. Har jag turen att vinna kommer mitt lego tokiga barnbarn Hugo att få denna fina lego korvkiosk. Hoppas på tur, Liselotte
liselotte.202andersson@telia.com

helenar sa...

Jag har blivit bonusfarmor. När farfar var liten på 40-talet var köpekorv den absoluta favoriten. Den kom med i kassen efter de sällsynta stadsbesöken. På födelsedagen i oktober skulle det passa bra med en hel korvkiosk åt Axel!

Jessica Sundberg sa...

Min guddotter ska få korvkiosken! Hon älskar Lego Friends och sover med sina bästa lego"gubbar" (legotjejer) i sängen! Hon skulle älska detta paket!

Kram!

Jessica Olofsson sa...

Detta ska jag ge till sonen som verkligen älskar Lego och han har just fått veta att han ska bli storebror så en liten överraskning för bara honom vore perfekt.

Anonym sa...

Christina Frisberg :)
Klart jag tar chansen i utlottningen , Matias mitt yngsta barnbarn älskar att sitta och bygga/leka med både lego och annat småplock han sitter länge och plockar och pratar och fantiserar , det är nog nästan enda gången han är stick ;) han verkar ha qvicksilver i kroppen :) <3
frisanpoxy@hotmail.se

Lina sa...

Åh min son älskar lego! Alla sorter!!! Så skulle gärna vinna t honom!!! Så dåligt samvete att jag har mindre tid med honom!

Angelica sa...

Hoppas gärna på att dottern får hem detta fina legoset <3

Anonym sa...

Oliver skulle få sina första lego
anle@hotmail.se

Marie Adolfsson sa...

Otis skulle bli jätteglad för legot! 🙏🏻
marie@smagrytor.se

Ulrika fridsell sa...

En korv med bröd tack,!
Det blir 15 kr, önskar du något mer,?

Ja en korvkiosk vinst till dottern min

Heidi sa...

Min lilla Joline skulle bli så glad för det här,hon älskar att leka och brukar bjuda sina djur på mat,alla skulle få smaka och korv med bröd är ju hennes egna favorit !:)
tattoolife@hotmail.com

Anonym sa...

Jag vill jätte gärna vinna detta lego till mitt yngsta barn som brutit foten och behöver något att sitta och pyssla med för att få tiden att gå fortare.
/Siri Svensson

Anonym sa...

Klart jag vill vara med och vinna och in i legodrömmarna med mina barn försvinna.
Monica
Mc_Andersson
Monica.c.andersson@gmail.com