onsdag 13 april 2016

Jag har fått en TB-Box!

En box fylld av skönhetsprodukter speciellt utvalda för just dig! Det måste vara en av de bästa presenter som vi kan få i vardagen tror jag. Vardagslyx Deluxe!

Tradebancos affärsidé är att introducera och utveckla unika varumärken vilket skapar ett intressantare utbud på marknaden. De vill förse kunder med väldoft, skönhet och välbefinnande!


Parfymen Betty Barclay Pretty Butterfly har en blommig, väldoftande och sensuellt pudrig doft. Det är en delikat doftblandning av bl.a. passionsfrukt, blåhallon, citron, liljekonvalj, musk och rosenträd.


OGX Sea Mineral Shimmering oil är en sprayolja som sprayas lätt i håret och ett vackert skimmer lägger sig och ger en frisk havsbris doft! Perfekt de dagar håret känns extra matt och livlöst.


OGX Sea Mineral Schampo lindrar torrt och skadat hår då den innehåller en näringslik blandning av återfuktande havsmineraler. Med innehåll av alger och havskelp lindras kluvna hårtoppar och förvandlar torrt och sprött hår till mjukt och smidigt.


Hawaiian Tropic Silk Hydration Air Soft SPF 15 - En sollotion med en extrem lätt formula som ger en silkeslen hud med effektivt solskydd som knappt känns på huden. 


Deborah Milano loveMYLashes mascaror är berikade med Hydralash DH Complex som gör fransarna flexibla och återfuktande hela dagen. En mascara för volym och en för fransarnas längd.


Klicka in på Tradebancos hemsida om du också är intresserad av unika varumärken och nyheter på skönhetsmarknaden.

Inga kommentarer: