torsdag 14 april 2016

Grilltips och grillnyheter

Jag älskar den här årstiden när grillen dammas av och börjar användas efter vintervilan! Jag gillar också att få inbjudningar till grillevent där man får sätta sig och äta nygrillad mat grillat av en riktig kock. Ofta är det nya smaker som presenteras och man får massa inspiration och ideér till kommande grillfester.

Förra veckan bjöd Caj P in till grillunch och de presenterade fyra nya spännande smaker. Det är kryddan American Burger som särskilt tagits fram för att smaksätta hamburgare för att få en härligt rökig och het grillsmak. Blanda bara kryddmixen med köttfärsen, forma hamburgarna och lägg på grillen. Pulled Pork är en krydda som framhäver smaken i din Pulled Pork, gnid bara in köttet med kryddan. Caj P:s klassiska grillkryddor Allround och Vitlök är mångsidiga smaksättare som passar som bordskrydda, till kött, fågel, fisk, grönsaker och potatisrätter. Dessa kryddor har uppdaterats och uppdateringen innebär ny design, större burk och förbättrade recept.

Sweet Baby Ray´s är Sveriges och USA:s mest sålda BBQ-sås och ny lanseras även såsen Sweet ´n Spicy som har en hetta från jalapeno och sötma från melass. Perfekt både som glaze under grillningen eller som sås direkt på tallriken.


Landmann var där och visade upp sina grillar, de fanns i alla möjliga storlekar och prisklasser. Vi vill köpa en ny grill men har svårt att bestämma oss om vi ska ha gasolgrill eller kolgrill, på eventet fick vi göra ett blindtest där vi skulle gissa om ett kött var grillat på kol eller gasol och det var jätte svårt att gissa så smakmässigt spelar det nog ingen större roll.


De bjöd på underbara hamburgare gjorda på bl.a. högrev och lamm, laxburgare och underbar pizza tillagad på pizzasten och till detta såklart Caj P:s goda såser!Fler än jag som blev hungrig nu?

Inga kommentarer: