torsdag 11 februari 2016

Årets glassnyheter är här!!!

Idag har jag och barnen varit på glassfest! Det var GB Glace som bjöd in oss för att testa deras nyheter för 2016 och där gällde det att smaka och utvärdera alla deras 10 nyheter! Så ni kan gissa att vi var väldigt nöjda och glada när vi gick därifrån men vi var också väldigt mätta ;-)
Barnen fick sätta på sig "glassexpert" overaller och sen var det bara att starta uppdraget och hämta ut den ena glassen efter den andra i GB:s glassbar.


Tyvärr orkade vi inte äta upp alla glassar men vi försökte i varje fall smaka på alla och Max favorit blev Magnum Double Caramel. Smilla gillade Sandwich Break bäst och jag tycker att det var jätte svårt då alla glassar hade sin grej men jag gillade nog Feast Snack Bar mest eller Magnum Double Peanut butter! Om det hade varit mer lakrits i Lakritsdrömmen så hade den vunnit då jag älskar lakrits.


GB hade även gjort olika pysselstationer för barnen och det var perfekt att pyssla lite mellan varje glass.


Här kommer en sammanställning av alla GB Glassnyheter 2016:

Lakritsdröm (21 kr) är en laktosfri strut med lakritsrippel och lakritsströssel som hade kunnat vara min favorit om det hade varit mer lakrits. Nu blev den istället rätt trist tyvärr...

Feast Snack Bar (10 kr) är en jordnötsglass med kolasåskärna och mörkt chokladöverdrag med jordnötsbitar. Den blev min favorit eftersom den påminner lite om Snickers och har en bra storlek och ett bra pris!


Kinggis Crumble (18 kr) har laktosfri vaniljglass med en hård nougatkärna och choklad- och hasselnötsöverdrag. Den påminner om Nogger men den slår den tyvärr inte smakmässigt.

Magnum Double Caramel (22 kr) blev Max favorit! Det är en vaniljglass täckt med dubbla chokladlager med choklad- och kolasås emellan. En perfekt glass för alla chokladälskare!

Magnum Double Peanut Butter (22 kr) är en jordnötsglass täckt med dubbla chokladlager med salt jordnötssås emellan. Denna glass får högt betyg av mig då jag gillar blandningen av sött och salt!

Solero Red Berries (18 kr) är en jordgubbsglass med hallonsås och överdrag av hallonsorbet. Jag har aldrig varit ett fan av Solero men jag tror säkert att ni som annars gillar Solera även kommer att ta denna till era hjärtan. Ett plus att den även endast innehåller 111 kalorier.

Twister Bär (10 kr) en vaniljglass med jordgubb/citrus- och svartvinbärsglass. Denna gillade Smilla och hon ger den betyg 3.


Ben & Jerrys Cookie Dough ´Wich (25 kr) En kakdegsglass mellan två chocolate chip cookies. Denna kan funka som efterrätt tycker jag men annars rätt trist.


Oreo Sandwich (20 kr) är en vaniljglass med oreobitar och kräm mellan två tjocka Oreokakor.
Om man gillar Oreokakor så kommer man älska denna glass.


Sandwich Break (10 kr) vaniljglass med chokladrippel mellan två mjuka chokladkex. Som den klassiska Sandwichen fast mindre och med chokladrippel!

1 kommentar:

Junitjej sa...

Så gott med nya smaker!