söndag 10 januari 2016

Gåslever och champagne

I fredags var det första skoldagen för barnen och vi som trodde att det skulle bli tufft att komma upp på morgonen hade helt fel för när klockan ringde klockan 07.00 så gick vi alla fyra upp nästan på en gång! Sen var alla hemma igen till 16.00 och fredagsmyset kunde börja. Tänk om alla veckor kunde vara så korta ;-)
Vi inledde en ledig helg med att korka upp en flaska bubbel.


Sen gick vi iväg och handlade sushi och kollade på film och hade det allmänt mysigt. När barnen lagt sig så delade vi på det som var kvar i flaskan och tog fram lite gåslever. Förutom bubbel som vi alltid har på kylning i kylskåpet så finns det nästan alltid gåslever också för det är bland det absolut godaste jag vet. Gåslever och champagne.... finns inte mycket som slår det!!!


Bästa starten på helgen!!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Detta är inte elakt menat, men känner du till djurplågeriet i samband med foie gras?

Anonym sa...

Underbart !!!!! Grattis till att ha fredagsmys på hög nivå. Det kallar jag kvalitetstid. Viktigt i dagens läge när allt är stressigt runt omkring. Ni kan konsten att ta vara på varandra. Alltid bubbel på kylning............Tack för tipset !!!!!!!!!!!!!!!