lördag 26 december 2015

Fjällsemester

Här uppe i fjällen är det full fart! När 15 personer bor under samma tak så händer det grejer hela tiden och någon tid till att blogga finns knappt! Att bo 15 personer i åldern 6-74 år är en rolig utmaning och det går faktiskt mycket bättre än jag trodde! Stugan har två våningar och är mer ett hus än en stuga då den är på 162 kvm så det känns aldrig trångt och vi turas om att ansvara för alla middagar.


Tyvärr är inte skidbackarna de bästa, det har regnat och blåst en massa så snön som kom de första dagarna har nästan helt försvunnit. Men just i backarna finns det konstsnö men som du ser på bilderna nedan så är det bart utanför backarna.


Men barnen är ändå rätt nöjda och de har ändå fullt upp med att leka med alla kusiner, bada i det stora badhuset, gå på After Ski och vi har även åkt pulka och stjärtlapp i backen :-) Max som är yngst har tävlat i backen med sin farfar som är 74 år och när de håller på att busa kan man inte tro att det är 68 år emellan dem :-) Så härligt att se!


Här är hela galna gänget i en groupie :-)

1 kommentar:

Lina sa...

Planerar och fjällen i vinter! O är så besviken stt det inte är någon snö :( god fortsättning och gott nytt år!!!! Kramar