tisdag 10 november 2015

Vinn Sparkling Champagne!

Varje kväll tänder jag massor av ljus här hemma och det är det bästa med hösten tycker jag! Att tända ljus, krypa upp i soffan med ett glas champagne och kolla på någon bra film eller ännu bättre att bjuda hem våra vänner och sitta och prata hela natten eller ha tjejmiddag och bli så där härligt fnittrig.

Eftersom jag älskar champagne så har jag hittat ett favoritljus från Root Candles som doftar champagne och nu har jag fått chansen att tävla ut några av mina favoritljus till er!
1:a pris är ett stort "Veriglass Large Sparkling Champagne" värde 279 kr
2:a pris är ett "Veriglass Small Sparkling Champagne" värde 199 kr
3:e pris är ett "Filled Tin Sparkling Champagne" som är perfekt att ha med sig på resan. Värde 129 kr.


För att tävla behöver ni bara skriva en kommentar här nere om vad ni tycker är det bästa med hösten. Dela sen gärna tävlingen på din facebook sida, det gör ni enklast genom att trycka på F:et i slutet av det här inlägget:


"Gilla" gärna även Root Candles Facebook sida: https://www.facebook.com/rootcandlesnordic/?fref=ts

Tävlingen pågår parallellt med min instagram (Niehoffs) så du kan även tävla där för dubbel vinstchans om du vill!

Tre vinnare utses den 24 november kl. 22.00!
Lycka till!

32 kommentarer:

yaiza aho sa...

Den friska luften, att få komma in från en skogspromenad med en massa fina löv och kastanjer, lägga på ett fat med massa ljus och bara njuta.

Unknown sa...

Det bästa med hösten är trädlövens röda färger som är så otroligt vackra att titta på.

Anonym sa...

Helena i Uppsala
Friheten i skogen och ibland komma rakt på ett trattkantarellställe! De finns kvar till och med när frosten kommit.

Anonym sa...

Det bästa med hösten är allt mys och alla fina färgerna på träden!
Hösten är min favoritårstid.
Tycker bara det är mysigt då mörkret kommer och det går att tända massor av ljus igen!
/ Caroline A

Lotta sa...

Promenaderna i skogen med min älskade hund som äntligen får springa lös. Frisk klar höstluft och en lycklig hund, då mår man bra länge efteråt!
Har delat inlägget på FB och gillat Root Candles sida. (Lotta Claesson fd Wiberg)

Anonym sa...

Det bästa med hösten är att ha en massa tända ljus, ha myskläder på och dricka te tillsammans med en bra bok. Man har en orsak att stanna hemma.

Amanda Bach
Amanda.b90@hotmail.com

Sanna sa...

Det bästa med hösten är helt klart alla myskvällar med tända ljus, te och mys i soffan. Alltid lika härligt och funkar bra med så väl som en spännande bok i handen som en härlig filmrulle på TV:n. Givetvis ska även de bästa sällskapet vara med - min dotter förstås.

Delat offentligt på FB (Sanna Kaakinen).

Kram Sanna
mammasvardag@hotmail.com

Anonym sa...

Färgerna och den svala temperaturen. Jag älskar att vara utomhus, både för att springa och gå och för att vara i trädgården. Bäst är ändå skogen som blir än mer harmonisk under hösten <3

Mvh
Jerker - jerker@mac.se

Daphne Alice sa...

Det bästa med hösten är att man äntligen kan tända massa ljus och kurra ihop sig (gärna tillsammans med någon) under en mysig filt med en kopp varm choklad eller té och titta på någon romantisk film. Kan det verkligen bli bättre än så?

Gilalr Root Candles på facebook och har delat tävlingen där som Daphne Alice https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1636435443290758&id=100007729547643&pnref=story

Unknown sa...

Jag älskar höstens färger och den friska luften!
Att vara ute i naturen med våra vovvar och se dom leka och njuta ♡
Sen är det underbart att gå in och njuta av mörkret utomhus genom tända ljus, en brasa, rn kopp te, en bok och trötta vovvar nedanför soffan :)
Gillat och delat på Facebook, Malin Svensk Björck.
Ha en fin helg!
Mvh
Malin

EN MÖLNBOBOS LIV sa...

Jag är inte med men har tipsat här

https://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2015/11/14/sparkling-champagne-2411/

Julia sa...

Det bästa med hösten är att höra det smattra på rutorna och veta att man kan fortsätta sitta i soffan och läsa en bok!

/Julia (Julia-v-dif@hotmail.com)

Anonym sa...

Jag delar på fb, Tina Carlström.
Det bästa är den rena och friska luften, krispigheten och de underbara färgerna.
Hälsningar Tina
Christinecarlstrom@hotmail.com

Anonym sa...

Gillar & delar på instagram där jag heter sunshine_in_mylife och delar på fb och heter jenny Schröder 😊 Det bästa med hösten tycker jag är att ta härliga promenader när solen skiner och alla fina färger ute. Sedan att tända ljus hemma och äta en god soppa med bröd till o mysa i soffan med en film tillsammans med barnen under en filt 😊

Malin sa...

Det bästa med hösten enligt mig är att man under sommaren har laddat batterierna och är redo för en nystart! Jag tycker nästan allt känns roligt att börja med och ta tag i under hösten!
malin_92girl@hotmail.com

Anonym sa...

Det bästa med hösten är att kura under en filt med tända ljus omkring, då skulle någon av dessa vinster passa utmärkt!

Hälsningar Malin
malinkinberg@hotmail.com

Lina sa...

Gillar sidan på facebook och det bästa med hösten är alla färgerna,och att man kan tända mer ljus och det höjer mysstämningen på kvällarna.Alla promenader i solen är det bästa som finns också samt den friska luften.Delar denna tävling på min blogg adressen finner du här nedan håller tummarna för vinst

http://mammatillhampus.blogspot.se/2015/11/tavlar-hos-niehoff.html


kram

Anonym sa...

Det bästa med hösten är att sitta inne i soffan med en skön filt och en kopp varm choklad!

atarinakall@hotmail.se

Jenny sa...

det bästa är att man får en anledning att stanna inne och mysa :)
jenny.v@live.se

Hedda sa...

Att man samlas för en spelkväll. fram med spel, godisskålar, gott att dricka, stora som små... Ett roligt spel med många skratt.... kan det verkligen bli bättre än så ??

heddajansdotter@gmail.com

susann Lyckborg sa...

Det finns många bra saker med hösten :-)
Alla vackra färger, den klara luften och alla varma gosiga kläder.
Men det kan också vara underbart att krypa upp i soffan med tända ljus och en bra bok, medans regnet smattrar mot rutan :-)

Therese sa...

Jag är med! Finns nästan ingenting jag gillar med hösten. Avskyr regn och rusk, och kyla. Men jag gillar lövens färger och mysa ner mig till en serie eller film med varm choklad och fruktsallad och tända ljus. Så mysigt!

Min mejl: berglundtherese@hotmail.com

Anonym sa...

Det absolut bästa med hösten är att tända en massa ljus och få sitta under en filt med den man älskar och smutta på ett glas champagne. Även att ta härliga friska promenader är underbart tycker jag!
/Mia Karlsson

Mia Haapaharju sa...

Det bästa med hösten är att det känns som en nystartsfas i livet. I alla fall jag tycker det är kul att uppdatera inredningen hemma, byta ut gardiner och kuddar. Det är härligt med friska höstpromenader när det är skönt väder men dagar då regnet bara öser ner är det väldigt skönt att mysa till det hemma och då är det viktigt att se till att man har det fint och mysigt i sitt hem. Levande ljus tillför en hög mysfaktor, så det ser jag till att ha mycket av hemma under hösten och vintern.

Hälsningar Mia
mia.h87@hotmail.com

Lundabon sa...

Färgerna och den friska luften!

Unknown sa...

Det bästa med hösten är att tända en massa ljus och sitta under en härlig filt med en kopp te. Det är så vackert med trädens alla färger. Hösten är så mysig! :)

Gillar Root Candles FB sida och delar tävlingen på Facebook :)

Sandra P. sa...

Jag älskar färgerna på trädens löv, när de skiftar mellan orange, gult och rött. Dessutom gillar jag att man börjar uppskatta att dricka varmt kaffe och te igen och tända massa ljus :)

Sophie Coper sa...

Det bästa med hösten är alla färgskiftningar på löven och alla mysiga stickade koftor. Även en god kopp te framför en romantisk film och tända ljus!

Kram

Anonym sa...

Äntligen höst! Äntligen är den friska klara luften och naturens vackraste färgpalett här. Äntligen får man klä på sig och piffa till sig med de fina höstplagg man längtat efter att få bära ända sen i somras utan att se helt felplacerad ut och samtidigt bli alldeles för varm. Äntligen är det ok att krypa upp i soffan och mysa med tända ljus, filt och goda teer medan regnet smattrar mot rutan. Äntligen passar det med goda och mustiga långkok på spisen som sedan avnjutes med mustiga viner och fina dukningar. Äntligen höst! <3

Anna Lundqvist sa...

Det bästa med hösten är att det infinner sig ett lugn i mig. Sommarens alla måsten och stress försvinner.
Hillevianna@hotmail.com

emeliisen sa...

Höstkvällarna med tända ljus, en bra film o underbara människor runt omkring sig. Det är svårslaget

Sandra Jutbo sa...

Det bästa är att få kliva upp tidigt och ta en joggingrunda och bli sådär härligt kall om kinderna. Då smakar champagnen som bäst på kvällen framför brasan. :-)

sandrajutbo@gmail.com