tisdag 27 oktober 2015

Höstlov!

Det är så skönt med höstlov och egentligen inte ha något planerat, vi kan ligga och mysa extra länge i sängen innan vi stiger upp, vi äter långfrukostar och sen spelar vi något spel och går ut och leker en sväng. Vi passar också på att läsa böcker! Barnen älskar när vi vuxna läser för dem och idag har vi börjat på boken Mandelhjärtat som är en kapitelbok för barn mellan 6-9 år. Det är Kerstin Lundberg Hahn som skrivit den och den handlar om en pojke som heter Oscar som egentligen har allt han önskar sig förutom en sak och det är att han har en stor längtan efter en egen hund!


Vi kan även rekommendera boken "Tio vilda hästar" som är skriven av Grethe Rottböll. Det är en bok för de lite mindre barnen, kanske de som är mellan 3-6 år. Med väldigt fina bilder och rolig text. Den boken handlar om hur 10 hästar tävlar om att ta sig till toppen av ett berg fortast möjligt på valfritt sätt.

Nu sprang barnen precis iväg till grannbarnen för att leka så jag ska passa på att röja lite här hemma och förbereda middagen. Vi hörs!

Inga kommentarer: