torsdag 3 september 2015

Loppi event - Höststart

I söndags var jag på ett Loppi Event och den här gången hölls det i Eric Ericssonhallen på Skeppsholmen. Massa bloggare under samma tak tillsammans med härliga utställare och fina tjejer på scenen som mannekängade och pratade produkter.

Efter varje Loppi event går man hem inspirerad och taggad inför kommande bloggsäsong och med många fina samarbeten i bakfickan som ni kommer att få läsa mer om framöver.

Konfrencier för dagen var den alltid härliga och sprudlande Lina Hedlund som började eventet med att dansa discodans med oss:


Lloyds Apotek var där och pratade om hur viktigt det är att sköta om sin hud och man fick även testa sin hud med en maskin som talade om hur den mår. Tror de flesta av oss fick domen att vi måste tillsätta mer fukt!


Kristin Kaspersen var där och pratade om sin nya bok "Good Food".


Panduro gav oss massa pysseltips och eftersom vi älskar att pyssla här hemma så tog jag fasta på många härliga tips på hur vi kan pyssla under hösten.


Sen var det även modevisning där bl.a. min vän Annika Duckmark var med:


Tack Loppi för en härlig dag och tack för en fin goodiebag! Denna bild har jag lånat från Loppis fotograf Sandra Rogers Photography och även den översta bilden är lånad från henne.

Inga kommentarer: