torsdag 10 september 2015

Idag blev det vegansk lunch med Hälsans kök

Vilken härlig dag det har varit idag! Började dagen med en lunch på Rosendals Värdshus där Hälsans Kök bjöd på en god vegansk lunch. Att sitta i detta växthus denna soliga dag var helt underbart och jag, Lina och Diana hade det hur mysigt som helst!


Efterfrågan på veganska produkter ökar så nu anpassar Hälsans Kök flera av sina produkter till att bli helt veganska, bland annat burgare, nuggets och schnitzlar. Att vara vegan/vegetarian innebär att man helt avstår från alla animaliska produkter som kött, fisk, fågel, ägg och mejerier.Maten var jätte god och vi fick även med oss mat och recept hem så jag kommer att dela med mig av recept senare här i bloggen. Alla recept är framtagna av matprofilen Linnea Johansson som är bosatt i New York och även skrivit kokböcker.

Efteråt gick jag och Diana och satte oss på Stureplan och drack en kaffe i solen och då gick det inte tro att det är 10 september idag, det var hur varmt och härligt som helst! Hoppas vädret fortsätter att vara fint även nu i helgen när jag är ledig!!!
Kram och god natt!

1 kommentar:

Lina sa...

Vad trevligt det var att ses :) Ses igen nästa v då kanske, kram kram