torsdag 24 september 2015

Galapremiär av Descendants

I söndags var jag och barnen på biopremiär av Disney Channels nya film Descendants.
Vi var inbjudna av Wonderland Event och som vanligt fick de oss att känna oss bortskämda med röda mattan (eller var den lila?) en stor buffé med godsaker i form av cupcakes, smoothies, bakelser, Starbucks kaffe, Risifrutti, Ballerinakakor, Smakis, Skittles-godis och mycket mer! Plus att vi fick fina goodiebags när vi gick hem!


Bilderna är lånade av Cawa Media

Filmen var jätte bra och barnen satt som ljus hela tiden och även jag tyckte att den var riktigt bra. Bra sång och musik och spännande handling. Filmen har premiär på Disney Channel den 9 oktober och så här står det om filmens handling:
I kungariket Auradon är Ben, den generösa tonårssonen till Odjuret och Belle, redo att ta över tronen. Hans första kungörelse blir att erbjuda en ny start åt de bråkiga tonåringarna Mal (dotter till Maleficent), Evie (dotter till Evil Queen), Carlos (son till Cruella de Vil) och Jay (son till Jafar), som bor på De förlorades ö. För första gången får de skurkaktiga tonåringarna nu chansen att leva i Auradon och börja på privatskola med de andra barnen. Kommer de att följa i sina skurkaktiga föräldrars fotsteg, eller kommer de att välja den goda sidan och rädda riket?

Inga kommentarer: