torsdag 27 augusti 2015

Cervera erbjuder höstmys i både kök och hem!

De 68 Cervera butikerna runtom i landet fylls till hösten med inspiration och nya produkter för höstmys i både kök och hem. På senaste pressvisningen så lyftes det dukade bordet fram där det kommer en helt ny servis inom Table Top Stories, Romance, samt en ny färg (rosa) i Table Top Stories servisen Memories. Lyxiga slipade kristallglas i serien Rumours och Cerveras egna varumärke Anders Petter kompletterar sitt sortiment i form av Nissan bestick, Backaryd marmorprodukter och Stenfors gjutjärnsgrytor.


Baktrenden är stor och behovet av snygga och funktionella redskap satsar Cervera på i höst med serien Grimstorp från Anders Petter. I sortimentet finns måttbägare, brödpenslar, jäskorgar, slickepottar, ballongvispar, förkläden, kakfat, kastruller och ugnsformar för muffins, sockerkaka och bröd mm.


Broste Copenhagens keramikvaser har funnit en säker plats i de svenska hemmen och Cervera fortsätter med en färgskala där pasteller i dova toner blandas. Rosa och grått är de mest framträdande. Mjuk sammet bryter av mot den glaserade keramiken och skapar en ombonad nordisk känsla.

Inga kommentarer: