måndag 29 juni 2015

Tips till dig som gillar kyckling!

Kronfågel lanserar nu fler färdiglagade kycklingprodukter av svensk kycklinglårfilé. Stekt, skivad kycklingkebab och stekta wokstrimlor.

Produkterna går snabbt att värma direkt från frysen och passar perfekt att ha till pizzan, pastan, i sallader, i woken eller i grytor. Smidigt nu på semestern när man kanske inte har lust att spendera all tid vid spisen.


Hemma hos oss älskar vi kyckling och äter det väldigt ofta så det är så himla roligt när Kronfågel kommer med nyheter. Wok till exempel är något som är enkelt och gott som jag ofta lagar och då är ju de färdigstekta wokstrimlorna perfekta! Mitt heta tips är att våga använda färsk chili i woken och såklart färska krispiga grönsaker istället för frysta wokgrönsaker som många köper. Till det använder jag oftast kokosmjölk och asiatisk fisksås.

En annan nyhet är Hot Chicken wings som är den fjärde produkten i frysdisken som Kronfågel erbjuder i samarbete med MAX. Det är kycklingvingar av svensk råvara som panerats, är krispiga och har en tydlig hetta. De är också väldigt enkla att värma direkt från frysen när man vill ha en snabblagad men ändå välsmakande måltid.

Inga kommentarer: