tisdag 30 juni 2015

Ridning, tjejlunch, bubbel och jacuzzi

I söndags var vi först hos Jockes syster Lotta och hälsade på och där älskar barnen att vara då det finns både hästar, hundar och katter. Barnen älskar ju hästar och blev överlyckliga då de fick rida en sväng i hagen.


Efter det åkte jag iväg till min väninna Janeth och hade tjejmys. Hon bjöd på mousserande och en underbart god lunch! Janeth är en av grundarna till Living and Room så det blev mycket prat om inredning och alla mysiga minnen vi har från företaget. Living and Room går ju som jag skrivit om tidigare i graven nu och det tycker vi båda är otroligt sorgligt.


Jocke och barnen hämtade upp mig efter några timmar och vi åkte till Jockes bror Jörgen och hans familj. Där väntade två uppvärmda pooler och det tog inte lång tid innan alla kastade sig i. 28 grader i den stora och 38 (!) grader i jacuzzin!!!


På kvällen grillade vi och hade en mysig kväll tillsammans och det blev ännu en sen kväll för barnen. Tur att det är länge tills skolorna börjar så att vi hinner vända tillbaka dygnen ;-)

Inga kommentarer: