fredag 1 maj 2015

Invigning av Bamses Värld på Kolmården!

Trött... jag är jätte trött och funderar faktiskt på att gå och lägga mig fast det är fredagkväll och klockan bara är 21.30! Vi har varit på Kolmården hela dagen och haft det jätte mysigt! Vi var förberedda på regn så vi hade regnponchos med oss och vi klarade de två första timmarna utan regn men sen vid 12.00, precis under Bamses teaterföreställning så började det regna! Det regnade i två timmar ungefär så vi blev rätt blöta och kalla fast vi hade ponchos ovanpå och varma underställ under våra täckjackor!
Bamses värld på Kolmården hade invigning idag så det var massor av förväntansfulla barn och vuxna där som ville uppleva allt och vi var överens om att de verkligen har lyckats få till det jätte bra! Där fanns både karuseller, mysiga matstället, teaterföreställning och sen fick man gå in och hälsa på i de små husen och efter teaterföreställningen så fick man kramas med Bamse, Lille-Skutt, Skalman och de andra.


Förutom Bamses Värld så är ju både Safarin och Delfinshowen oslagbar! Vi blev rätt blöta i linbanan när vi svävade runt bland trädtopparna men vi tror aldrig att vi sett så många djur förut, alla var ute och rörde på sig och det såg ut som de tyckte att det var rätt skönt i regnet. Sen är ju Delfinerna i en klass för sig! Så himla vackert och imponerande! När vi kom ut därifrån så hade regnet upphört och vi kunde gå runt en sväng till utan att bli mer blöta innan vi åkte hem.


Tack Kolmården för att vi fick komma i år igen! Så himla roligt!

Inga kommentarer: