tisdag 24 februari 2015

John Frieda

I fredags var jag inbjuden på After Work till John Frieda där de presenterade vårens alla nyheter samtidigt som vi fick njuta av lite snittar och bubbel!


De presenterade flera nyheter och det första ut var ett Anti-frizz shampoo, conditioner och en primer som innehåller kokosolja. Deras serie Frizz Ease är en bred serie av vård-, styling, och avslutande produkter som gör det möjligt att kontrollera även de mest ohanterliga håren. Oavsett om det handlar om rakt hår eller olika typer av lockar. Nu lanseras alltså Frizz Ease Forever Smooth som behandlar frizz inifrån och ut för att skapa ett mer hanterbart, mjukt och glänsande hår. Produkterna är enkla att använda och passar alla hårtyper.


Frizz Ease Daily Miracle Leave-in spray är fylld med vitaminer, proteiner och fukt som vårdar, stärker och reparerar torrt och skadat hår utan att tynga ner. Används i handdukstorkat hår och mest i hårtopparna där håret oftast är mest torrt och skadat.

John Frieda Hairspray Collection är 3 hårsprayer med salongskvalitet. Hårsprayerna innehåller keratin som motverkar frizz och finns i tre olika "fastheter" så att man kan ändra stadga efter humör, tillfälle och stil.


Luxurious Volume 7-day volume in-shower treatment ger volym hela veckan! Perfekt för dem som vill ha mer - och inte minst hållbar volym. En lätt gel som innehåller kerantin och andra stärkande proteiner. Den katjoniska gelen skapar ett nätverk av polymerer som lägger sig runt varje hårstrå för att skapa fyllighet och ge intryck av kraftigare hår. Fördela gelen i blött hår och låt sitta i 3-5 minuter innan håret sköljs igen. Vänta sen 2-3 hårtvättar innan nästa behandling.


Jag ser fram emot att använda och prova alla dessa produkter! Jag återkommer med en utvärdering när jag provat dem ett tag och om ni blir sugen att prova så finns John Frieda att köpa på bl.a. Åhlens och Kicks!

Inga kommentarer: