torsdag 5 februari 2015

Årets glassnyheter är här!!!

Igår åkte jag och barnen in till So Stockholm i Kungsträdgården och fick provsmaka GB Glace glassnyheter inför 2015! I dörren möttes vi av själva GB gubben som i år firar 50 år!


Efter MÅNGA kramar så fortsatte vi in i lokalen och där fick vi äta så mycket glass vi ville!!! Gissa om det fanns överlyckliga barn där och barnen trodde att de kommit till paradiset!
Vi orkade dock inte så många så vi fick påsar som vi kunde fylla med glassar och ta med oss hem istället.


På plats fanns även ansiktsmålning och man kunde måla själv på staffli. Barnen trivdes hur bra som helst och ville inte gå hem.


GB Glace släpper NIO stycken glassnyheter och det är följande:


- Magnum Pink Raspberry silkeslen hallonglass med hallonsås, omsluten av ett rosaskimrande lager krispig Magnum choklad.
- Magnum Black Espresso krämig vaniljglass med intensiv kaffesås, täckt av ett tjockt lager mörk Magnum choklad.
- Magnum Yoghurt Fresh favoriten är tillbaka! Fräsh yoghurt glass med hallonsås och överdrag av mjölkchoklad.


 - Marabou Schweizernötpinne Marabou Schweizernöt är den näst mest sålda chokladkakan i Sverige (efter Marabou mjölkchoklad). Så självklar måste den även finnas som glass. Hasselnötsglass med mjölkchokladöverdrag och rostade hasselnötsbitar.
- Daim Chocolate Sveriges mest populära strut hyllar alla chokladälskare men en ny smakkombination. Len chokladglass med daimbitar i våffla, doppad i mjölkchoklad.
- Cornetto Peanut Butter Love Jordnötsglass i kakaosprayad våffla med kolasås, toppad med en chokladdisk och karamelliserade pekannötsbitar.
- R-ICE Mjölk-, gluten- och sojafri!!! Lyxig vaniljglass av ris med kakaosås i kakaosprayad majsvåffla, doppad i kakaoöverdrag.


- Calippo Shots, lemon & cola Uppfriskande iskristaller med cola- och citronsmak. Roligt glassformat!


- Ben & Jerry, Cinnamon Buns Kolagräddglass med kanelsås och bitar av kanelbulleglass.


När vi gick runt och minglade så hörde jag att nästan alla hade sin egen favorit och inte många hade samma vilket tyder på att ALLA nio glassarna fick högt betyg. Men jag och barnen gillade mest Daimstruten då vi är chokladfantaster. Ben&Jerrys kanelbulleglass är också en höjdare så den kommer på klar andra plats! Jockes favorit blev Magnum Black :-)

#glasspaus
#GBglass
#jungrelations

1 kommentar:

Nettan sa...

men vilket drömevent för barnen att hala på, spännande att få testa alla nyheter :-)