Till dem smakade jag nya julkaffet från Indiska och det är lite ovant med julsmak men till muffinsen passade det perfekt! Här kommer receptet ifall någon fler blir sugen att baka:
- 3 st ägg
- 2 1⁄2 dl rårörsocker
- 1 dl smält smör
- 250 g Kesella kvarg
- 4 dl vetemjöl
- 1 1⁄2 tsk bakpulver
- 1 1⁄2 msk pepparkakskrydda
- 2 dl crème fraiche
- 1 tsk kardemumma
- 1 dl florsocker
Sätt ugnen på 225°. Vispa ägg och socker pösigt. Rör i
smör och kvarg. Blanda de torra ingredienserna och rör ner
i smeten. Fördela den i muffinsformar. Grädda i mitten av ugnen ca 12
min. Låt svalna på galler.
Blanda crème fraiche med kardemumma och florsocker. Vispa till en fast kräm och klicka den på muffinsen.
Blanda crème fraiche med kardemumma och florsocker. Vispa till en fast kräm och klicka den på muffinsen.
1 kommentar:
Mums låter goda :) kram Diana
Skicka en kommentar