torsdag 19 december 2013

Geggamoja skapar den bästa mixen!

Geggamoja är idag ett av Sveriges snabbaste växande barnklädesföretag med försäljning över hela världen genom återförsäljare, webbshop och egna butiker.

Geggamoja skapar den bästa mixen av snygga, sköna och praktiska kläder som passar både till vardags och till fest. Enkla och roliga detaljer gör en basic jacka eller en sockersöt klänning till ett tufft plagg. Många av  modellerna passar alla barn, oavsett kön. Kläderna tillverkas till stor del av tyger i ekologisk- och GOTS-certifierad bomull. Mjuka, sköna material såsom trikå, college och velour gör ett Geggamojaplagg till både barnens och föräldrarnas favorit. Färgsprakande ränder i kombination med glatt enfärgat, svart och vitt skapar en perfekt mix av barnslighet och vuxen miniatyr – och därmed den bästa Geggamojan av hög kvalitet.

När jag var på Loppi eventet på Café Opera så vann jag ett presentkort hos Geggamoja och jag har verkligen haft beslutsångest över vad jag skulle beställa för vi vill ha typ allt! Men nu har vi fått hem kläderna och både jag och barnen älskar de härliga varma yllestrumporna och även de andra kläderna, kvalitén är toppen och Smilla vill ha sin klänning och sköna strumpbyxor varje dag i skolan. Max kläder är lite för stora men så som han växer så passar de nog i mellandagarna ;-)


Vi lägger ut en bild på Max senare när han har kläderna på sig med det blev följande i varje fall!


Tack bästa Geggamoja!!!

Inga kommentarer: