fredag 28 juni 2013

Svettas du?

Jag vet att många har problem med svettningar och tycker att det är väldigt jobbigt. Det kan vara allt från armsvett, fotsvett och handsvett. Har en kompis som tycker att det är så pinsamt att skaka hand med människor eftersom hon alltid har handsvett och vem har inte upplevt känslan av att ta av sig skorna på sommaren när man är barfota i några nya skor och man känner hur fotsvetten sprider sig.... då får man ställa skorna utanför dörren och snabbt smita in på toaletten och tvätta fötterna eller så spelar man fin och behåller skorna på :-)

MEN nu ska jag komma med ett superbra tips till alla er som lider av svettningar! Det finns Absolut Torr våtservetter och Absolut Torr dab-o-matic applikator som "duttas” på huden och är superlätt att ha med sig!


Absolut Torr hjälper dig att slippa oroa dig för svett!
Absolut Torr är en extra effektiv antiperspirant som motverkar svett och dålig lukt i upp till 7 dagar! Absolut Torr är effektiv mot alla typer av svettningar, som t ex armsvett, fotsvett och handsvett. självklart kan Alla använda absolut torr, även du som är gravid. 




På apotea.se kan du köpa Absolut Torr till ett riktigt bra pris, från bara 59kr, fraktfritt! Klicka här för att komma direkt till erbjudandet!


Jag fick prover skickade till mig i senaste Reddville VIP utskicket och jag kommer absolut att prova dem i sommar!

Reddville är sajten för dig som letar efter snygga och prisvärda tamponger!        

På Reddville kan du:

- Köpa R.E.D.D. Tampons
Designade tamponger som du får levererat till dig direkt direkt hem i brevlådan en gång i månaden.
Du komponerar själv antalet tampongboxar samt vilka storlekar du önskar i storlekarna Mini, Normal och Super. Alla tamponger kostar dessutom lika mycket, REDD är helt enkelt framtidens tampongföretag!

Läs mer om R.E.D.D. Tampons 
här.

Inga kommentarer: