onsdag 1 maj 2013

Tack Kolmården för en fantastisk dag!

Vilken underbar dag vi har haft på Kolmården idag! Vi åkte innan klockan 08.00 hemifrån och var hemma 19.00 så en låååång men rolig dag! Barnen somnade "ovaggade" om jag säger så ;-)

När vi kom till Kolmården så möttes vi av Bamse till barnens förtjusning!


Sen gick vi runt och kollade på alla djuren och vi åkte karuseller och åt glass. Klockan 11.30 var vi inbjudna till Världspremiären av delfinshowen "LIFE". En helt underbar show som slog den förra i hästväg! Vackert gjord och den var som de själva sa, i världsklass!!! Barnen satt blickstilla med stora ögon hela tiden och som pricken över i:et så fick de varsin egen gosedjursdelfin, egen CD-skiva och poster som personalen delade ut.

 

Träffade många vänner under hela dagen och solen sken på oss så det kunde inte ha varit bättre! Kolmården bjöd förutom på inträde även på lunch, fika och glass så allt var som vanligt mycket generöst!

Att åka linbana högt över trädtopparna och titta ner på lejon, björnar, giraffer och massa andra djur var också en "höjdpunkt". T.o.m mamma som är JÄTTE höjdrädd vågade åka med oss :-)


Tack för en fantastisk dag Kolmården, den enda jag kan gnälla lite över är att personalen var lite "trötta" eller "oerfarna" kanske låter bättre. Fast de ser att kön ringlar sig lång så står de bara och "tittar" och låter en stackare göra jobbet istället för att hjälpas åt så att allt skulle gå snabbare.... och vi fick åka hela linbanan utan "guidning" och när vi hoppade av frågade jag varför det var så och fick till svar att batteriet var slut?! Hallå, på premiären???

Inga kommentarer: