måndag 10 december 2012

Åhlens våren 2013

För ett tag sedan var jag på Åhlens pressvisning där de visade upp våren 2013. Så mycket fina färger och produkter kommer ut då och de visade upp två kollektioner i Åhlens Mode. Den ena var enkel, söt och elegant men i en rigorös desigt. Pasteller blandas med chica färger och fina blomkollage. Den andra kollektionen är modernistisk och innehåller plagg med många uppdaterade element såsom transparenta lager, asymmetriska nederkanter och spännande ringningar.


Våren på Åhlens hem är härlig och romantisk och många fina produkter till hemmet. Vårens första tema Renew andas stark skandinavisk enkelhet med ett intressant färgspel av pasteller och neon. Grunden är vit och grå med inslag av svart. Full Bloom är ett potpurri av härliga blommor, små, stora, nya och gamla och kommer att synas på allt från populära Heddafåtöljer till kuddar, gardiner och metervara. Bohostry är en stilmix av bohemiskt och vintage industri. Snirkliga möbler i metall blandas med korg, rotting, blommigt och randigt.


Åhlens skönhet har uppdaterat badserien Aroma, en klassiker som funnits i deras sortiment i mer än 10 år, som nu lanserats i ny kostym och med uppdaterade dofter. Härligt skum, sköna duschcremer och oljor samt mjukgörande lotions som ger dig både en gnutta vardagslyx och en skön start på dagen.

Inga kommentarer: