tisdag 27 november 2012

Bohemian Modern Spring 2013

Förra veckan var jag på pressträff på Indiska och fick reda på att i början av 2013 kommer Indiskas fashion kollektion få grafiskt tema som bygger på toner av svart och offwhite som kompletteras med färgstarka kickar som fuchia, varm korallröd och klar grön. Mönsterbilden skiftar från en mjukare bild av blommor, paisleys och prickar till att i senare gå över i ett mer etniskt uttryck. I februari blir stilen mer etnisk med folkloristiska inslag med mörk- och mellanblå samt röda färgtoner. Något senare kompletteras färgbilden med turkost och sandbeige. Passformen blir mer avslappnad med långskjortor, broderade singoallablusar, patchmixade klänningar och glesstickade tröjor.

På interiör sidan är det svart/vita grafiska uttryck som startar säsongen, mycket retro- och arabiska kakelmönster. Indiska kommer att satsa mycket på gardiner också så om du behöver nya vårgardiner så är ett tips att kolla Indiskas sortiment.

 

Indiska har i samarbete med Clas Wulff tagit fram en serie exklusiva doftljus inspirerade av fem Indiska regioner. Ljusen är av hög kvalité och tillverkade i en blandning av sojavax och paraffin som tillsammans ger en fin låga och lång brinntid. Alla dofter är naturliga och utvunna från växter, blommor och bär.

I goodiebagen från pressträffen fanns ett av dessa ljus och ett Rooibos Lemon Red tea.

Inga kommentarer: