söndag 12 februari 2012

Kökstrenden är hetare än någonsin!

När man än sätter på TV:n så är det alltid något matprogram på någon kanal och jag tycker att det är bra för jag gillar att kolla på dessa program och ett av favoritprogrammen är Leila Lindholms program. Jag tycker hon verkar ödmjuk och hon får allt att se så otroligt gott ut! Hon har också satt "pastellköket" på kartan, hon har alltid söta skålar och formar som man blir glad av. 
Leila har också en blogg och nu i mars kommer hon starta en webshop där man kan köpa hennes "produktlinje" som kommer att bestå av skålar, formar, kastruller, burkar och massa andra fina köksgrejer i pastelliga färger.

Living and Room har också anammat kökstrenden och i nya kollektionen finns underbara muggar i pastellfärger, rosa hjärtformade formar, rosa vispskål och härliga textilier i blommigt, rutigt och prickigt. Det nya begreppet "Stadsbonden" glider in i de svenska hemmen där en lantlig känsla ska infinna sig i det moderna köket. Engelska rosenrabatter och det provencaliska franska ska blandas med det hederliga svenska sommartorpet.
Populärt är även att baka Surdegsbröd, Cupcakes och Macarones och det absolut senaste som är på väg in är de amerikanska kanelbullarna "Sticky Buns". Grunden är som våra svenska kanelbullar men sen ska de såklart pimpas med glasyr och dylikt för att få in det söta och lite klibbiga.

Hoppa på kökstrenden du med! Maila mig för information!