lördag 15 juli 2017

Sommarkul på Gärdet

Nu ska jag tipsa om Sommarkul på Gärdet i Stockholm. Ett perfekt ställe att åka till om man har barn som älskar vattenrutchkanor. På sommarkul finns nämligen en vattenslide på 140 meter där man åker på badringar och fort går det! Barnen älskade denna vattenbana och de åkte otaliga gånger i olika konstellation, de kunde välja mellan tornadosnurr, supersnurr, megasnurr, medelsnurr eller bara fart. Sen kunde de även välja om de ville åka ensam, i tåg eller i "ring". Så himla roligt och det var länge sen jag såg barnen skratta så! Det som också var så bra var att vi nästan var helt ensamma där så vi slapp stå i kö.
 
 
 Sen finns även vattenbollar som man springer runt i ovanpå vattnet, barnen älskade även det!
Inne i Leklandstältet kan man hoppa i olika studsmattor, hoppa i hoppborgar, köra radiostyrda bilar eller leka i en gigantisk kidpark med många roliga leksaker och massor av Playmobil! Man kan även spela spel och dansa till "Just Dance". För att fira Sommarkul har Playmobil 20% rabatt på www.playmobil.se på Ghostbusters, RC Racers och Sand.
Sommarkul är öppet varje dag kl. 11.00-18.00 från 1 juli - 15 augusti och du kan läsa mer om det på deras hemsida: www.sommarkul.se

Inga kommentarer: