måndag 13 februari 2017

Öppet Hus med Per PR!

Förra veckan åkte jag ut till Djurgården och Rosendals Trädgård för att besöka Per Pr:s öppet hus! De hade samlat alla deras kunder till en liten minimässa i växthusen och de bjöd på god frukost och vi fick mingla runt bland utställarna.
Jensen var där och presenterade aktuella sovrumsnyheter. I vår lanserar de en snygg velourlinje i mörkgrönt, blått, beige och grått. Det tunga materialet ger ett lika lyxigt som mjukt intryck och står sig fint i kontrast till triangelbenen i matt svart stål. Att ha snygga matchande sängbord och en ottoman (förvaringslåda vid fotändan) är också trendigt och snyggt!
I sommar vill vi ha utekök, eller hur? I varje fall jag skulle vilja ha det i vår sommarstuga och detta från Hillerstorp känns stilrent och snyggt! Även deras nya utemöbler med 70-talskänsla var väldigt snygga och sköna!
Nya snygga radiatorer skulle också sitta fint! Vad sägs om dessa designade från Purmo? De finns i 71 olika kulörer så att du kan låta dem smälta in i väggfärgen.
 (bilden ovan är en pressbild från Purmo)
Tarkett släpper flera nya kollektioner vinylgolv med uppdaterade mönster. Även genuina ekgolv i nya vackra nyanser och moderna rutor som flirtar med de traditionella parkettmönstren.
Markslöjd kommer också med ett nytänkande i nya färger och former. Svart/krom armaturer kommer att ses mycket i vår men även läderlampor med gulddetaljer. Även punktbelysningar som Bottle lyftes fram, det är en vas och armatur i ett!
Swedoor visade upp deras nya system Hands-free där man kan låsa upp ytterdörren med hjälp av telefonen! De tipsade även om deras nya app där man kan ta ett foto på sin nuvarande dörr och sen prova sig fram bland sortimentet av inner- och ytterdörrar för att se vad som passar just sitt eget hem.
Även Yale Doorman presenterade ett digitalt dörrlås, man använder där en kod för att komma in genom dörren och man kan även lägga in temporära koder som matbud och liknande kan använda sig av om man vill att de ska ställa in grejerna i hallen eller kanske rent av i kylskåpet!
Gardena visade upp sitt smarta system som sköter om din trädgård när du åker på semester! Du laddar hem Gardenas smarta App och köper en fuktighets- och ljusmätare "smart sensor" och stoppar ner i jorden. Den mäter sen markfuktigheten, temperaturen och hur mycket solen skiner. När det är dags för att vattna skickar smart sensor ut en signal till bevattningstimern "Gardena smart water control". Timern monteras på vattenkranen och slår på vattnet när det blir tillsagd. Självklart kan du också genom appen själv styra när du vill vattna din växter. Härligt, eller hur? Nu kan du med gott samvete lämna din trädgård för lite semester på annan ort!
(bilden ovan är en pressbild från Gardena).
Beckers berättade om deras nya trälasyr som är avsedd för ny- och omlasering. Laserade ytor utomhus får bättre kulörhållning och glans samtidigt som torktiden endast är 3 timmar! Sen det här med att kulörer väcker känslor! Det håller jag med om och Beckers har tagit fram fyra färgteman som hjälper oss att hitta värme, känsla, historia och guldkant! Jag kommer att skriva mer om Beckers kulörer i samband med att ni får hänga med mig att måla om mitt kök!
Folkpool satsar på ett mer miljövänligt bad. De byter ut sin filterglas till glassand som ger bättre rening och mindre kemikalieåtgång. De tror också på färgterapi i spabadet eller i poolen. Förutom att man får ett visuellt vackert bad så bringar det även fram hälsofrämjande egenskaper och vi kan styra LED-belysningen via en app i telefonen.

1 kommentar:

Mirre - Sweetwords sa...

Men oh så trevligt att gå på så många fina detaljer